8 Bulan Dah Capai Agency Supervisor

Dalam tempoh 8 bulan aje dah tercapai pangkat sebagai Agency Supervisor.

Pada asalnya memang tak terfikir pasal pangkat cuma nak buat extra income aje sebab nak tingkatkan pendapatan keluarga.

Dia ni Abang Long cakap terus teranglah memang details orang nya dan fact and figure punya orang. Ya lah Engineer kan😆😆

Abang Long ingat Abang Long suruh dia cari sales dulu nanti baru nampak dan belajar lebih jelas.

Less than 1 year rezeki anak. Seronok bila abang long tengok dia dah merasa income 5 angka.
Sebenarnya tak susah nak buat unit trust ni. Bukan itu saja malah top 5 new utc nationwide…. Fuh power.

Tahniah Rafidi Rahman. Perjalanan anda masih jauh kejayaan makin hampir teruskan langkah anda. Moga berjaya.

Abang Long bangga bila anak didik Abang Long berjaya dengan lebih cepat. Kerjaya ni nak naik pangkat tak perlu nak minta boss sign, automatik aje… 😁😁😁

Coming soon, Shamin Nik Mansor, Ahmad Rizal Abd Razak, Mady, Asmida.

Jom join Abang long

Call/ whatapps 013-364310

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *